De afgelopen 2 jaar was het helaas niet mogelijk om iets te organiseren vanuit de personeelsvereniging, nu gelukkig wel weer. Een goed gevulde PV pot, aangevuld met een royale extra bijdrage van de 3 bedrijven, maken het mogelijk om een onvergetelijke reis naar Gent te maken samen met alle medewerkers en partners!

We hebben het weekend van 1-2 oktober geboekt. Door de groepsgrootte en de drukte in de reisbranche hadden we geen andere optie meer.
Zet het snel op je agenda!

Gent is een gewéldig mooie stad, we verblijven in een super-de-luxe hotel en we hebben erg leuke activiteiten op het programma staan!

Op zaterdag 1 oktober vertrekt de bus om 8h op de Biezenstraat in Nijmegen. Zorg dat je op tijd bent, de auto’s kunnen voor-, en achter het pand geparkeerd worden. Het zou fijn zijn als er kan worden gepoold zodat alle auto’s achter de poorten kunnen staan.

Het mag ondertussen als een traditie worden gezien dat Bas (samen met de PV) zorgt voor een smaakvol ontbijt voor de heenreis waarbij uiteraard de broodjes gebakken ei niet zullen ontbreken. Tradities moeten in ere worden gehouden, dus ook dit jaar mag je met honger de bus in stappen 😉

Zondag 2 oktober rond 16h is de terugreis naar Nijmegen met een tussenstop in Eindhoven voor een gezellig diner ter afsluiting van het weekend. We verwachten rond 21h weer op de Biezenstraat te zijn.

Even de weergoden verzoeken voor mooi weer, maar zelfs als dit een beetje tegenzit gaan we er een super leuk en spannend weekend van maken!

Aftellen geblazen!