Nedkom met de K van kritische communicatiesystemen.

Nedkom onderscheidt zich in kritische communicatie; techniek die de veiligheid van zorgbehoevenden én verzorgend personeel verhoogt. Denk hierbij onder meer aan oplossingen voor zorgoproep, dwaaldetectie, persoonsbeveiliging, stille alarmering en meer. De technologische stappen gaan na járenlang nagenoeg stilstaan super snel.

Nedkom is hét kenniscentrum die niet alleen de techniek begrijpt, maar ook weet wat er speelt in kritische markten en welke functionaliteiten hier nodig zijn. Nedkom heeft aandacht voor de problematiek en adviseert de best passende oplossing die door ons óf onder onze regie kan worden geïmplementeerd. Hierbij dragen wij onze kennis over naar de gebruikers en organisaties. Daarnaast zorgt Nedkom dat de oplossing blíjft werken; technisch én organisatorisch.

U kunt erop vertrouwen dat onze systemen deze alarmen afleveren op de juiste plek, met de juiste informatie, op het juiste moment. Vaak doen we dit draadloos middels smartphones, bedrijfstelefoons (IP-DECT), pagers en portofoons. Om aan de vraag voor ontzorgen te kunnen voldoen, hebben wij een compleet all-in pakket aan diensten opgenomen tot en met een keuze in smartphones. Wij focussen ons naast de techniek erg op het draagvlak van de medewerkers. Door een compleet pakket van trainingen, instructiekaarten, filmpjes en diensten zorgen we dat de oplossing een succes wordt én blijft!

Succes = systeem + acceptatie!