Paging

Basisoplossing NEN2575 -deel 4 Nedkom paging

Nedkom heeft basisoplossingen ontwikkeld die aan de stilalarm norm NEN2575 -deel 4, ‘stilalarm’ voldoen. Deze basisoplossingen leveren wij turn-key; u zorgt voor de installatie en een ESPA koppeling met de brandmeldcentrale, wij doen de rest!

De basisoplossing NEN2575 -deel 4 Nedkom paging is ontwikkeld op basis van bewezen hoogfrequent techniek. Deze techniek is in veel gevallen een perfecte oplossing. Paging staat bekend om het grote dekkingsbereik en de hoge betrouwbaarheid en is daardoor erg kosteneffectief en doeltreffend.

De basisoplossing bestaat uit de centrale apparatuur inclusief;

  • Centrale controller met één ESPA ingang en één storingscontact,
  • Eén UHF zender inclusief antenne, antenne kabel en muurbeugel,
  • Drie UHF pagers en één multilader,
  • EN54-4 voeding t.b.v. voorgaande.

Voor onze basisoplossingen gebruiken wij enkel kwalitatieve A-merken, daarmee dus ook kwaliteit op de werkvloer!

Pagers

De Birdy Slim alarmontvanger is gemaakt voor gebruik in omgevingen waar een elegante en lichtgewicht alarmontvanger gewenst is. Dit maakt de pager zeer geschikt voor een zorg gerelateerde omgeving. De alarmontvanger is volledig waterdicht conform IP67 eisen en is voorzien van een groot en helderkleurenscherm. Op het moment dat één zender niet voldoende is om het hele gebied dekkend te maken, of het gebied de 40.000 m2 uit de norm overtreft kunt u de basisoplossing uitbreiden met een of meerdere extra zenders.

Uniek aan de zender(s) is dat de transmissieweg volledig draadloos is en er géén bekabeling met functiebehoud dient te worden toegepast. Dit spaart enorm in de totale projectkosten. De extra zender(s) worden compleet geleverd, inclusief EN54-4 voeding.

Principeschema